El Consell de Govern de la URV accepta les 167 sol·licituds per adherir-se a l'avaluació única

Publicat dimecres 13 de Novembre de 2019 19:38
  • Joan Mercadé

La Universitat Rovira i Virgili ha acceptat les sol·licituds d'alguns dels matriculats per fer una avaluació única en aquest any acadèmic. Els centres avaluaran quines són les assignatures que són susceptibles de poder-ho fer, ja que n'hi ha algunes de classes pràctiques que no es poden acollir. Es farà a les assignatures del primer quadrimestre i a les anuals. S'han rebut 167 sol·licituds, de les quals l'ensenyament que més s'han rebut és a la Facultat d'Economia i Empresa, mentre que Medicina no n'ha tingut cap.

El Consell de Govern s'ha reunit de manera extraordinària per aprovar la modificació del calendari acadèmic i docent a causa de les mobilitzacions dels estudiants els últims dies i per ser "circumstàncies excepcionals". Aquesta reunió s’ha fet després de tancar el termini de sol·licituds el dia 12 de novembre.

La rectora s'ha mostrat sorpresa pels resultats de les sol·licituds rebudes pels estudiants. S'han rebut 167 i la majoria (123) procedeixen de la Facultat d'Economia i Empresa. Les sol·licituds, segons la rectora, són "insignificants" donat el gran nombre d'universitaris que hi ha a la URV.

Els degans de la Universitat es van reunir abans de formalitzar la reunió del Consell per tenir una coordinació entre tots els departaments del centre. Es va redactar de manera conjunta la crida i la forma de fer-ho, per evitar problemes entre els estudiants. Figueras afirma que ho fan per facilitar la feina als estudiants i perquè no pateixin si no han pogut anar a un examen o fer un lliurament.