El consistori instal·la una segona carpa davant l'OMAC

Publicat dimecres 12 de Agost de 2020 17:29
  • Tarragona
  • Tarragona Ràdio

L’Ajuntament de Tarragona ha instal·lat una segona carpa a la Rambla Nova davant de les oficines de l’OMAC. D’aquesta manera els usuaris tindran més ombra mentre han d’esperar al carrer per complir amb els aforaments i les distàncies de seguretat.

El conseller de Serveis Centrals, Jordi Fortuny, ha sortit al pas d’una nota del grup municipal de ciutadans, que criticava que el consistori no aportés solucions per aquests usuaris, més enllà d’una carpa de Protecció Civil que es va instal·lar divendres passat.

La consellera taronja Sonia Orts, reclamava aquest dimarts la instal·lació d’un sistema d’ombra i considerava que l’actual carpa és insuficient. Fortuny diu que els industrials i l'enginyer municipal estudien el millor sistema per oferir una solució. Estem a l'espera de pressupostos i solucions tècniques.

Fortuny també ha lamentat que Ciutadans vagi tard, i que si no fos perquè el consistori va instal·lar una carpa divendres passat, no s’haurien adonat del problema.

El conseller assegura que a l’OMAC no hi ha més espera que l’habitual, com denunciava el grup a l’oposició. La qüestió, diu el conseller, és que no es pot fer l’espera dins de l’OMAC per seguretat per la COVID19, com es feia abans. Si ve reconeix que es pot produir algun moment puntual de més aglomeracions.