El Departament d'Educació anuncia que «no hi ha afectacions destacades» als centres educatius del territori

Publicat dimecres 15 de Gener de 2020 13:20
  • Complex Educatiu
  • Educació
  • Institut Pere Martell
  • Jan Magarolas Guinovart

El Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya comunica que no hi ha afectacions destacades als centres educatius propers a la zona, en relació a l’accident en una indústria química.

A Tarragona ciutat hi ha afectacions a les instal·lacions del Complex Educatiu, on s’ubica l’Institut Pere Martell. És el centre més afectat, amb desperfectes a les finestres dels edificis dels tallers. Així ho explicava el director de l’Institut Pere Martell, Àngel Lluís Miguel.

La resta de centres dels barris tarragonins de Bonavista, Torreforta, La Granja i Campclar també presenten desperfectes menors. Pel que fa a La Canonja, municipi on es va produir l’explosió, el centre que més ha patit les conseqüències de la deflagració és l’Institut Collblanc, que té vidres trencats i alguna esquerda, tot i que no ha patit cap dany estructural. A l’Escola La Canonja també han aparegut esquerdes i s’han trencat alguns vidres. Els centres de Vila-seca i Salou no s’han vist afectats.

La Generalitat s’ha reunit amb responsables de tots els centres educatius. El director dels serveis territorials d’ensenyament a Tarragona, Jean-Marc Segarra, ens ho explicava a Tarragona Ràdio. Les classes s’estan duent a terme amb normalitat a tots els centres.