El desvetllament dels ninots de les fogueres dóna aquest dissabte el tret de sortida als actes de Sant Joan a Tarragona

Publicat dijous 13 de Juny de 2019 13:39

El desvetllament dels ninots de les fogueres dóna aquest dissabte el tret de sortida als actes de Sant Joan a Tarragona.
Tot i que la nit més curta de l'any no arribarà fins la setmana vinent, el programa arrenca ja amb aquesta cercavila que recorrerà els carrers de la Part Alta.
A dos quarts de dotze de la nit d'aquest dissabte,
Els dos ninots, amb temàtica reivindicativa i satírica,
es passejaran a ritme de xaranga en un acte organitzat pel  Ball de Serrallonga i la Colla de Diables Voramar del Serrallo i Víbria de Tarragona.
És el catorzè any que es duu a terme la desfilada, que anirà des de la plaça del Fòrum, pels carrers Merceria i Major, per entrar a la baixada de la Misericòrdia i acabar a la plaça dels Sedassos.
El tècnic de cultura i festes, Hèctor de la Salud, ha explicat a Tarragona Ràdio que la desvetlla és l'arrencada de la programació del juny festiu i el primer acte de Sant Joan.
Aquest és el primer cap de setmana de la programació festiva prevista per aquest mes i que s’allargarà fins al dia 30. Inclou diversos actes com la professó del corpus, dissabte a la tarda, o la Revetlla, diumenge al vespre a la Plaça Corsini.