El documental "És a l'aire", plat fort del segon dia del REC 2019

Publicat dimecres 04 de Desembre de 2019 10:25
  • REC
  • Jan Magarolas Guinovart

Segon dia del Festival Internacional de Cinema de Tarragona 2019. Després de l’estrena, aquest passat dimarts a la tarda, avui el Festival REC encara la segona jornada que encapçala el documental “És a l’aire”, de Christophe Sion i Santi Suárez-Baldrís.

Una emissió polèmica per la negativa inicial del CaixaFòrum de permetre-la a les seves instal·lacions i que ha portat finalment el documental a l’Antiga Audiència, avui a un quart de set de la tarda, amb la presència dels directors.

Dins del cicle Opera Prima del Festival aquest vespre s’emetrà a les 20h “Canción sin nombre”, de Melina León, i amb la presència d’una de les actrius. A partir de les 22h, l’Antiga Audiència també acollirà l’estrena a tot l’estat espanyol de “To live to sing”, de Johnny Ma. Just abans hi haurà l'emissió del curt "Per què ens maquillem?", de la tarragonina Irene Margalef. 

Ahir, la inauguració del Festival REC va comptar amb l’estrena a Tarragona del primer llargmetratge del cineasta tarragoní José Luis Montesinos, d’una gran expectació.