El festival aMt arriba a la majoria d'edat

Publicat dimarts 08 de Agost de 2017 13:18
  • Marta Torrens

El grup musical Gossos serà el plat estrella del 18è Festival de l’Associació de Músics de Tarragona. Aquest dissabte 12 d’agost la Capsa de Música acollirà diferents músics del territori, a més a més, d’un dels grups de referència de rock català del moment: Gossos.

El grup Setrill, format per músics de la Ribera d'Ebre i de la Terra Alta, seran els encarregats d’inaugurar el festival amb el seu ska-rock a les 20:00h. Seguit del grup Stone Vibe que presenten el seu primer EP i són els guanyadors del segon concurs musical ‘Reus Sona’.

A les 22:00h és el torn del veterà reusenc Fito Luri, que en els seus trenta anys de carrera ha tirat endavant els seus propis projectes i altres d’aliens.

Joan Reig, bateria d’Els Pets, interpretarà diversos temes escrits per ell mateix i versions d’altres artistes nacionals i internacionals. Això serà a les 23:15h.

I Gossos seran els encarregats de tancar el festival a les 00:30h presentant el seu nou àlbum ‘Zenit’.

El responsable de l’aMt, Miguel Alberto Cruz, ha explicat en una entrevista a Tarragona ràdio què suposa muntar un festival d’aquestes magnituds.

Igual que l’any passat, el festival té una prèvia, a les 12:00h, amb una visita guiada a les instal·lacions de la Capsa de Música i, a les 13:00h, un vermut musical als jardins exteriors on actuarà el duet musical White Boy White, format per dos americans vinguts de Filadèlfia.