El Festival REC obre un programa exclusiu a Filmin en el qual mostra 'les belleses ocultes' dels seus vint anys

Publicat dilluns 23 de Novembre de 2020 17:52
  • Tarragona Ràdio

El Festival REC de Tarragona compleix aquest 2020 dues dècades i celebra aquesta efemèride amb voluntat d'expansió a través de la pàgina de Filmin, oferint una programació exclusiva, independent del festival que se celebrarà presencialment del 2 a el 8 de desembre a Tarragona.

Amb aquest objectiu, el Festival REC i Filmin programen REC 20_20, un canal que certifica la voluntat del Festival REC d'acostar-nos a nous mons amb el repàs a algunes de les pel·lícules que han passat pel festival durant els últims anys, produccions que van funcionar tant a nivell de crítica com de públic i que, per alguna estranya raó, han quedat inèdites en el circuit comercial espanyol. D'aquesta manera, el festival celebra els seus 20 anys obrint un calaix ple d'estranyes belleses, de propostes que, en el seu dia, van rebre els aplaudiments dels festivals més prestigiosos del món sense passar per les sales comercials.

Les catorze propostes del programa REC 20_20 es podran veure a Filmin, del 26 de novembre al 16 de desembre de 2020, sense cap cost afegit per als usuaris de Filmin. Qui no sigui subscriptor també pot llogar-les individualment a la pàgina de festival: https://www.filmin.es/festival/festival-rec

“Rialles, sorpreses, atenció, satisfacció, tedi, sotrac, revelació, inquietud, picades d'ullet, i sobretot, diàleg, converses i moltes complicitats són algunes de les reaccions que han provocat les pel·lícules presentades al Festival REC durant els darrers anys", enumera el director del Festival REC, Xavier García Puerto, que afegeix que "el millor regal per als espectadors que ens han acompanyat, i per a aquells que arriben de nou, és recuperar algunes d'aquelles sensacions mostrant les obres que les van provocar”.

Les pel·licules de REC 20_20 són: Pure, The Heart, Salvo, Et interra pax, Class enemy, Ruben Brandt, Adios entusiasmo, Severina, Siembra, Los nadie, La camarasita, In the last days of the city, Ojalá te mueras ;) i Club europa.