El filial del Nàstic fitxa a Oscar Gómez

Publicat divendres 23 de Agost de 2019 08:00
  • Jordi Blanch
  • Esports


David Comamala

El filial del Nàstic ha incorporat en els darrers dies a Oscar Gómez, cedit pel RCD Espanyol “B”.

La Pobla ha anunciat, la incorporació d'Oscar Gómez, un
davanter centre, nascut l’any 2000, format al planter del Nàstic i que arriba cedit pel RCD Espanyol "B", fins a final de temporada.

El filial del Nàstic de la mà de Beto Company a la banqueta vol fer una bona campanya a 3ª divisió, amb ganes de lluitar per l’ascens però sobretot per formar jugadors que puguin donar el pas al primer equip.

El secretari tècnic del futbol formatiu del Nàstic, David Comamala, ha parlat de com està el planter i el pas que han donat jugadors com Salva Ferrer al que el club ha venut per uns 500.000€ o els que ja estan al primer equip com Brugui, Viti, Pol Ballesteros, Joel Laso o els que apunten a ser-hi com Pol Prats, Roguer Figueras, Sergi Cardona, Jorge Carreón o Montero entre d’altres.

Comamala que ha renovat per dos anys més i que és pràcticament l'únic supervivent amb l’arribada de la nova estructura esportiva, creu que ara cal que a metodologia de joc sigui igual al primer equip que a la resta del futbol de formació.

Aquest cap de setmana arrenca la lliga el primer equip, el següent ho farà el filial i d’aquí a dos serà el torn pel juvenil de divisió d’honor.