El filial del Nàstic renova a l'entrenador Beto Company

Publicat dimarts 26 de Maig de 2020 07:39
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Albert Company

Albert Company

Albert Company continuarà dirigint el filial del Nàstic. El CF Pobla de Mafumet confirmava aquest dilluns la continuïtat del tècnic per dirigir el segon equip grana que una temporada més militarà a la tercera divisió.

Així doncs, serà la segona temporada que Company, que va arribar al club el juny del 2019, dirigirà l’equip. La resta de cos tècnic del primer equip també renova per una altra temporada, amb l’excepció de Josep Foguet, que deixa de ser-ne el fisioterapeuta. En el seu lloc es reincorporarà Albert Samper.

L’entrenador, Albert Company, afronta aquesta nova temporada amb molta il·lusió i amb molta ambició per estar el més amunt possible. 

Beto Company, no vol marcar-se objectius, però té clar que el paper és formar jugadors pel primer equip, però a la vegada també té clar que no renunciaran a res i que volen estar el més amunt possible.

Recordem que l’equip ha acabat la lliga com a sisè classificat amb 45 punts, un cop el Comitè d’Apel·lació li ha donat els tres punts del partit davant el Sant Andreu per alineació indeguda dels quadribarrats.