El filial del Nàstic tanca la primera fase en la setena posició i lluitarà per mantenir-se a la Tercera RFEF

Publicat dimarts 06 de Abril de 2021 06:57
  • Esports
  • Joan Mercadé


Dani Vidal (Entrenador del filial del Nàstic)

La seva victòria contra l’Igualada no els va servir per entrar a les sis primeres places i optar a la lluita per pujar a la Segona categoria de la Federació. Els pobletans no depenien d’ells mateixos i el Castelldefels va guanyar el seu partit, per tant, va passar per davant del filial grana.

Tanmateix, la Pobla va acabar la primera fase amb un dels millors partits de la temporada de cara a porteria, ja que van guanyar per 4 a 1. A més, el filial va guanyar el primer partit de la segona volta al Municipal. Unes sensacions que seran importants per una segona part de la lliga on es vol evitar baixar. L’entrenador del filial, Dani Vidal, afirma que l’encaren amb un bon coixí de punts, però que han de continuar fent les coses com fins ara, començant pel primer rival, que tot apunta que serà el Banyoles.

Com a valoració de la primera fase, l’entrenador comenta que està orgullós del treball fet. Afirma que des de la seva arribada, l’equip ha estat en una línia ascendent i demana als seus jugadors que continuï sent així.

Des que Dani Vidal i el seu cos tècnic agafessin el relleu d’Albert Company a la jornada 10 del campionat, la Pobla només ha perdut un partit.

L’inici de la segona fase al grup V-C està programat per aquest cap de setmana.