El filial del Nàstic vol la victòria al Municipal de la Pobla contra el Manresa

Publicat divendres 26 de Febrer de 2021 11:54
  • Esports
  • Joan Mercadé

 Com a local, els pobletans no han guanyat en tota la segona volta. El 22 de novembre de 2020 va ser l’últim partit que els pobletans van guanyar al seu camp, precisament, contra l’últim rival, la Montañesa. Tanmateix, el filial del Nàstic ja porta vuit jornades seguides puntuant, amb cinc empats i tres victòries.

L’entrenador del filial, Dani Vidal, té clar que l’equip encara el tram final de la temporada amb la necessitat de sumar punts, sobretot, a casa. El filial porta quatre partits sense guanyar al Municipal de la Pobla i l’entrenador destaca la urgència d’aconseguir una victòria com a locals.

El Manresa està classificat just una posició per sobre de la Pobla de Mafumet amb quatre punts d’avantatge. Els manresans en tenen 24 i els pobletans 20. L’entrenador destaca el potencial del rival, tot i que reconeix que tenen unes debilitats que hauran d’aprofitar.

Actualment, el filial del Nàstic està en l’última posició de la taula que els permetria jugar la fase pel Play-off d’ascens. Si queden entre el quart i el sisè classificat, els pobletans podrien lluitar per pujar de categoria, el qual es podria materialitzar sempre que el Nàstic també ho fes. Una victòria contra l’equip del Bages no seria definitiva, però sí que aproparia a l’equip de Dani Vidal cap a aquestes posicions.

El partit entre la Pobla de Mafumet i el Manresa serà diumenge a les 12 del migdia.