El FITT s'estrena posant cap per avall el Teatre Metropol

Publicat dijous 13 de Juliol de 2017 12:55
  • Tarragona Ràdio

Dignità Autonome di Prostituzione, de l’italià Luciano Melchionna i Betta Cianchini, obre aquest divendres el Festival Internacional de Teatre de Tarragona. S’han programat dues funcions en un espectacle espectacular que mobilitza una vintena d’actors i que posarà de cap per avall el Teatre Metropol.

La quarta edició del FITT tindrà lloc fins el 23 de Juliol. Durant 10 dies, Tarragona s’omplirà de teatre, propostes avantguardistes per descobrir nous talents de les arts escèniques. El programa consta de 12 propostes de 6 països diferents. Una de les novetats és l’aposta per la vessant musical, amb el concert de Blaumut, o per fomentar la participació del públic. En aquest sentit, s’estrena el Young FITT”. Entre els dies 18 i 20 de juliol, els espectadors podran gaudir de diferents trobades amb les companyies, workshops oberts i sopars populars, així com participar en el veredicte i atorgar un premi del públic. També s’amplien els espais que acolliran propostes i seran el Teatre Tarragona, el Metropol, l’Antiga Audiència i el Seminari.

El director del FITT, Joan Negrié, diu que és un certamen que posiciona Tarragona en el panorama teatral català.

Repsol és el patrocinador oficial del Festival Internacional de Teatre de Tarragona i contribueix a la seva organització amb una aportació de 35.000 euros. Aquest dijous han renovat el conveni amb la Sala Trono. Josep Bertran és el cap de relacions externes de Repsol a Tarragona.

Els preus de les entrades es mantenen en 18 euros.