El flamenc es fa fort al febrer a Tarragona

Publicat dilluns 13 de Gener de 2020 13:08
  • Laura Casas

Tarragona torna a donar veu i espai al flamenc. De l’1 al 16 de febrer arribarà la segona edició del Tarragona Sona Flamenc, i ho farà amb 25 activitats i amb noms tan coneguts com el de Manuel Gerena. El poeta i cantautor, representatiu de la cançó protesta, serà el protagonista d’una taula rodona sobre Flamenc i Política. És una de les novetats del cicle, on no hi faltaran els concerts i espectacles de ball, els tallers i les classes obertes o les conferències. Tot plegat en 13 indrets diferents de la ciutat de Tarragona i de la mà de les entitats i artistes de la ciutat. Ho ha destacat l’alcalde i conseller de Cultura, Pau Ricomà.

Altres noms destacats de la programació són Lin Cortés, mestre de la fusió d’estils i punta de llança del nou flamenc, Los Aurora, que ens portarà a un terreny proper al jazz, Juan Ramón Caro i la seva guitarra o la prestigiosa bailaora Cristina Aguilera. També es projectarà un documental dedicat a la coneguda balladora «La Chana» o una exposició fotogràfica. El cap de Gestió Cultural de l’Ajuntament de Tarragona, Carles Figuerola, explica que es potencien les activitats participatives.

El tret de sortida tornarà a ser una flashmob a la plaça Corsini, el dissabte 1 de febrer al migdia. L’any passat hi van participar més de 400 persones ballant alhora. Les entrades dels espectacles de pagament ja estan a la venda a tarracoticket.cat, excepte per Lin Cortés, que és mitjançant el portal web de la Sala Zero.