El fotògraf Oriol Segon exposa la seva mirada de Santa Tecla

Publicat divendres 08 de Setembre de 2017 12:25
  • Joan López Soler

La Festa als Ulls encara la dotzena edició amb una exposició i un taller a càrrec del fotògraf manresà Oriol Segon. La mostra, amb el nom de 'L'evidència suggerida' s'inaugurarà aquest divendres a les 8 del vespre a la Casa de la Festa. Dissabte al matí, a partir de les 9, serà el torn del taller de fotografia que es farà pels carrers de la ciutat.
Oriol Segon ha optat per exposar fotografies en blanc i negre. Diu que en aquesta ocasió ha volgut donar una visió d'autor, distingint-se de les imatges d'imitació que actualment circulen a les xarxes socials.

Amb tot, el futur d'aquesta iniciativa no està assegurat l'any vinent, segons ha explicat el seu comissari, Pep Escoda. L'impulsor de La Festa als Ulls explica que a finals de juliol la regidoria de cultura va retirar-li el supor i enguany no hi ha cap artista convidat. Escoda diu que li sap molt greu però no es podia comprometre a portar ningú sense tenir garantida una continuitat el 2018.

La Festa als Ulls, en marxa des del 2005, pretén buscar una visió externa de les festes. En aquestes 12 edicions hi han passat 18 persones que han mostrat la seva mirada de la Festa Major. Laura Cammarata, Sandro Bertola, Massimo Torcivia o Antonio Nodar són alguns dels fotògrafs de renom que han immortalitzat Santa Tecla.