El futbol base espera els protocols per començar a entrenar

Publicat divendres 14 de Agost de 2020 07:14
  • Esports
  • Joan Mercadé


Jordi Bargalló (coordinador futbol Escola Sant Pau)

Josep Vives (Delegat Territorial FCF)

El futbol base està a l’espera de tenir els protocols necessàris per poder tirar endavant amb els entrenaments i preparar un inici de lliga que està programat per mitjans d’octubre. Ara mateix, l’únic que es sap és que les lligues començaran quan es van estipular, però esperen uns protocols per tornar als entrenaments, com a mínim 6 setmanes abans de l’inici de la lliga.

El coordinador del futbol base de l’Escola Sant Pau de Tarragona, Jordi Bargalló, ha detallat a Tarragona Ràdio que estan parlant amb l’Ajuntament per veure quan començaran. Els dies van passant i encara no ho tenen clar.

La queixa que té Bargalló és que la Federació encara no ha fet la seva feina i que hi ha molta gent al darrera pendent d’aquesta decisió. En el cas de Sant Pau són 22 equips, però altres escoles del territori tenen fins a 25.

La falta de protocols és el principal problema que tenen al futbol base. Hi ha molts equips entrenant en un mateix espai, sobretot els de futbol 7. Per això, són necessàries unes directrius per com actuar. Bargalló té clar que si no arriben, tiraran pel dret, però no ho considera idoni.

Pel que fa a la Federació Catalana de Futbol, el delegat territorial i vicepresident de l’ens, Josep Vives, ha detallat que tot continua igual al futbol base, però que abans han de parlar amb la Generalitat.

L’Escola Sant Pau espera començar els entrenaments entre el 24 d’agost i l’1 de setembre.