El futbol més modest es prepara cara a la nova temporada sense jugar partits amistosos

Publicat dimecres 16 de Setembre de 2020 09:15
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez


El futbol més modest es prepara cara a la nova temporada sense jugar partits amistosos. En principi i si no hi ha cap alteració el primer partit oficial per les categories amateurs tenen previst que arrenquin el primer cap de setmana d’ octubre.

En el cas del Racing Bonavista un dels molts tarragonins a la Tercera Catalana , el seu tècnic David Serrano assumeix que pot començar la lliga sense cap amistós tot i que en tenia previst uns quants , entre aquests el propi torneig que organitzen i que ja ha anunciat des del propi club que s’ ha anul·lat.

S’ havia de celebrar aquest dissabte. Els de ponent van iniciar aquest dilluns la quarta setmana de feina. El tècnic ha explicat que hi ha total normalitat al vestidor i sense cap positiu.

Amb tot Serrano diu que la situació li ha fet que varii els plans de la plantilla. No hi ha jugadors a prova i l’ entrenador manté el bloc i puja a diferents jugadors del juvenil.

En el mateix cas que el Racing hi és la majoria d’ equips de la Ciutat que han optat per no celebrar partits, hi ha unes mínimes excepcions que els jugan però fora de Tarragona.

El Torreforta decidira en els propers dies si el dia 27 juguen el Memorial Roque.