El futbol s’atura indefinidament

Publicat dimarts 24 de Març de 2020 10:41
  • Nàstic
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Fran Carbia

La Comissió de seguiment de la RFEF i LaLiga han decidit aquest dilluns suspendre les competicions professionals i no professionals de futbol fins que les autoritats de l’estat considerin que es poden reprendre sense cap mena de risc pels professionals i pels aficionats.

Les mesures tant de LaLiga com de la RFEF que van paralitzar el futbol en principi de manera temporal durant dues setmanes han hagut d'ampliar-se ara de manera indefinida fins que el Govern adopti altres decisions que permetin la represa de les mateixes sense risc per a la salut.

Tots els equips de futbol han quedat afectats per aquesta mesura entre ells el Nàstic que, com la resta, haurà d'esperar que les autoritats competents decideixin que és completament segur tornar a practicar futbol.

Com que no hi ha dates previstes per al retorn de la competició, no està clar si es finalitzarà la present temporada. La intenció de LaLiga i de la RFEF és poder finalitzar-la, però no està gens clar hores d’ara.

En aquest sentit, el davanter del Nàstic Fran Carbia, ha explicat a Tarragona Ràdio com està passant aquest període entrenant de forma individual al seu domicili.