Autor: Diari Sport

Autor: Diari Sport

El futbolista tarragoní, Guillem Jaime, agrada a diversos clubs internacionals i de la Segona Divisió espanyola

Publicat dilluns 06 de Juliol de 2020 20:10
  • Joan Mercadé

El lateral dret tarragoní, Guillem Jaime, té ofertes de diversos equips internacionals i de la Segona Divisió del futbol espanyol. Aquestes són les opcions que estan estudiant els seus representants de cara a la temporada vinent.

Així ho ha afirmat el pare del jugador, Paco Racero, en declaracions a Tarragona Ràdio. El prioritari serà escollir l'equip que valori al jugador esportivament i que confiï amb ell.

El pare de Jaime també ha volgut agrair els catorze anys que el seu fill ha estat a les categories inferiors del Barça fins a arribar al filial. Allà va ser un jugador indiscutible i amb el juvenil va guanyar la UEFA Champions Youth League. El seu desig sempre ha estat debutar oficialment amb el primer equip i continuarà treballant per aconseguir-ho.

El motiu pel qual el lateral de Torreforta no ha renovat amb els blaugrana és pel desacord en la proposta que es feia des del club. El jugador volia firmar per dos anys i el Barça li oferia un contracte d'un any més un altre amb unes clàusules insatisfactòries. Jaime no va prendre la decisió fins a gairebé l'últim dia del seu contracte, el 30 de juny. Així ho explica el seu pare.

L'opció de tornar a casa per jugar al Nou Estadi està descartada pels projectes més atractius que el jugador està rebent d'Holanda, Bèlgica, Portugal o equips de Segona Divisió.