El futur del Vòlei Sant Pere i Sant Pau es decideix avui

Publicat dijous 21 de Maig de 2020 08:26
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Agustín Martín (President RFEVB)

Agustín Martín (President RFEVB)

Serà la Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Voleibol qui avui decidirà com quedaran composades les categories de Superlliga 1 i 2.

Hi ha diferents escenaris possibles, un d’ells podria tornar al Sant Pere i Sant Pau a la màxima categoria, altres escenaris no són tant favorables i el mantindrien a la Superlliga 2. La de l’ascens era la proposta de la Catalana on volia fer valer que tot i ser segon del seu grup el Sant Pere i Sant Pau té millor estadístiques que el primer de l’altre grup, per tant aquesta opció portaria als tarragonins i al FC Barcelona de nou a l’elit del voleibol. Però a darrera hora la mateixa Federació Catalana hauria variat  aquest punt i proposaria  una segona possibilitat que perjudicaria els interessos del conjunt que entrena Vlado Stevovski.

En declaracions a Tarragona Ràdio el president de la Federació Espanyola  de Voleibol, Agustín Martín ha parlat en els següents termes de com està la situació i s’ha mostrat sorprès del canvi de proposta de la catalana. 

L’edició de l’any pròxim a la Superlliga hi haurà dos equips més, perquè enguany no tindrà cap descens i si que hi haurà dos ascensos. Els tarragonins defensen que han d’optar a una de les dues places perquè ells a l’hora de de la suspensió de la competició tenien millors números que el primer classificat de l’altre grup que és el Boiro amb 49 punts, per 50 del Sant Pere i Sant Pau.

El president de l’espanyola sap què Tarragona és una plaça reconeguda en el món del voleibol. Agustín Martín, no amaga que  estaria encantat que finalment fos el Sant Pere i Sant Pau acabes pujant a Superlliga.