El gallec Dumbria serà el rival del Vòlei SP i SP a la Copa Príncipe

Publicat divendres 03 de Gener de 2020 10:25
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

El Vòlei SP i SP ja coneix el seu rival a la Copa Príncipe del cap de setmana de l'11 i 12 de gener. Els tarragonins s’enfrontaran a l’equip organitzador, el Dumbria, dissabte de la setmana vinent a les 19h.

Els gallecs van acabar segons amb només una derrota en la primera volta del campionat i un total de 10 victòries. El tècnic dels tarragonins, Vlado Stevoski, diu que al vestidor estan il·lusionats davant el repte que tenen per davant.

Assegura que les semifinals no tenen un favorit clar i que hagués estat molt injust deixar de jugar per la falta de finançament. 

L’equip va començar aquest dijous els entrenaments després de la setmana i mitja que els ha donat el tècnic. Unes millores a la instal·lació del barri els portaran a entrenar-se fora.

El pavelló de Camp Clar i l’escola Elisabet són els llocs triats. Alfonso Periáñez, president dels tarragonins, diu que son obres necessàries.

Els vermells estaran pendents durant aquets dies si recuperen per la Copa Isaac Valiño, que ja s’ha perdut les dues últimes jornades de lliga.