El gimnàs DiR arriba al Golf Costa Daurada

Publicat dilluns 13 de Juliol de 2020 18:48
  • Tarragona
  • Tarragona Ràdio

El Golf Costa Daurada estrena un nou equipament, el gimnàs de la cadena DiR. Amb 1400 metres quadrats, les instal·lacions esportives arriben a la demarcació de Tarragona per primera vegada. A més, ha entrat en funcionament la nova piscina exterior de 25x8 metres.

Les instal·lacions compten amb diferents espais per practicar esports i també per oferir serveis de fisioteràpia, estètica i nutrició. S’espera que 1800 socis puguin gaudir del nou gimnàs que ja compta amb 600 matrícules. En el conjunt del complex multiesportiu prop de 3000 socis passaran per les instal·lacions del Golf Costa Daurada.

La piscina exterior disposa de quatre carrils per nedar i una profunditat d’1,4 metres. A més de nedar, s’han organitzat activitats d’aquagym o sessions de recuperació física.

El DiR Golf Costa Daurada té l’objectiu d’integrar-se en la política sostenible i d’aprofitament de recursos del conjunt del complex esportiu. En aquest sentit, les aigües residuals del gimnàs seran depurades i reutilitzades per al reg dels camps de golf. Actualment es podrà aprofitar el 20 per cent de l’aigua per aquesta funció i està previst que arribi fins al 60 per cent quan es puguin construir els habitatges i l’hotel al Mas d’en Sorder.