El Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre rebrà dilluns la Creu de Sant Jordi

Publicat dimarts 14 de Juliol de 2020 19:25
  • Gremi de pagesos
  • Andrés Tejedera
  • Creu de Sant Jordi
  • Tarragona

L’Associació Cultural del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre rebrà la Creu de Sant Jordi. Serà aquest dilluns en un acte al Teatre Nacional de Catalunya.

El Gremi recollirà el reconeixement pel treball de preservació de l’esperit gremial i per donar suport als associats. A més, s’ha valorat la feina que fan pel conjunt de la societat tarragonina. L’associació manté la tradició i l’herència d’un passat de més de 700 anys d’antiguitat.

El president del Gremi de Pagesos, Raül Font, ha explicat que només podran assistir al lliurament 6 membres de l’associació. Per aquest motiu, Font va parlar amb la consellera de Cultura per intentar fer un acte simbòlic posterior a Tarragona per tal que més socis puguin participar.

El Gremi de Pagesos, finalment, no celebrarà els tres tombs que s’havien de celebrar el 15 de març i que van ser ajornats per l’emergència sanitària. L’associació ja pensa en l’edició del 2021 amb la intenció de recuperar el recorregut original que anava des de la seu del gremi fins al Serrallo, sempre que la situació de la pandèmia ho permeti.