El grup municipal del PP tanca mandat amb el convenciment que deixen una ciutat millor que fa quatre anys

Publicat dilluns 04 de Març de 2019 12:29
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega
  • Josep Suñé

El grup municipal del PP a l’ajuntament de Tarragona assegura que tanquen el mandat amb una ciutat millor que la de 2015.

Els quatre regidors populars al consistori tarragoní han comparegut conjuntament a l’Anella Mediterrània per fer balanç dels quatre anys de treball municipal.

Han exposat els resultats de les àrees que lideren. Pel que fa a la Brigada d’Intervenció Ràpida, ressalten les xifres històriques assolides així com l’increment de parcs, zones verdes i punts de llum en referència a Espais Públics.

El primer tinent d’alcalde, José Luis Martín, ha avaluat el pacte de ciutat signat amb el PSC l’any 2016. Diu que l’objectiu era aconseguir una Tarragona millor. Considera que la fita s’ha assolit. Sobre l’àmbit turístic, la consellera Inmaculada Rodríguez, ha parlat del nou model de màrqueting impulsat pel Patronat Municipal amb dades de visitants que fan història a la ciutat.

En quant a la mobilitat, el regidor Josep Acero, explica que s’han rebaixat les tarifes dels aparcaments municipals fins els 5’50 euros per dia com a topall màxim.

En esports, Elisa Vedrina, s’ha referit a les renovades instal·lacions esportives com la piscina olímpica, l’estadi d’atletisme, els parcs biosaludables o el velòdrom, entre d’altres.