El judici per l'assassinat a ganivetades d'una dona a Salou comença amb la constitució del jurat popular

Publicat divendres 11 de Gener de 2019 11:52
  • Tarragona Ràdio

El judici per l’assassinat a ganivetades d’una dona a Salou a mans de la seva exparella el 2017 comença aquest divendres a l’Audiència de Tarragona amb la constitució del jurat popular encarregat de jutjar l’autor confés del crim. La vista oral s’iniciarà dilluns i és previst que s’allargui fins divendres.

Els fets van passar el 25 de juny de 2017. L’home, que s’enfronta a 23 anys de presó, va clavar unes 40 ganivetades a la dona dins el cotxe d’ella. Posteriorment, l’individu es va presentar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra, on va quedar detingut. Segons la fiscalia, l’home de 45 anys insistia en tornar amb la noia després que uns mesos enrere trenquessin la relació sentimental que havien mantingut durant vuit anys.

Segons el fiscal, els fets constitueixen un delicte d’assassinat amb traïdoria i acarnissament amb l’agreujant de parentiu i la circumstància atenuant de confessió. Per aquest motiu, el ministeri públic sol·licita una pena de 23 anys de presó i la prohibició d’aproximar-se a menys de 1.000 metres o comunicar-se amb els familiars de la víctima durant un període de 25 anys. El fiscal també demana que l’acusat indemnitzi els pares de la noia amb 100.000 euros pel perjudici moral causat i a la germana amb uns altres 90.000 euros.