El jugador del Vòlei SP i SP Elio Carrodeguas es reivindica i parlar clar del futur

Publicat dijous 19 de Novembre de 2020 08:48
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

El jove jugador del conjunt tarragoní, content de la reacció dels vermells a la Superliga 2. després de dues derrotes seguides a casa , el passat dissabte i fent el millor partit del curs van aconseguir doblegar al Torrredembarra.el jugador de Veneçuela Ha explicat en una entrevista a Tarragona Ràdio que han aconseguit trobar l' identitat i gaudir del joc.

Explica que tant a Xativa com en el derbi de dissabte s' ha vist a un SP i SP diferent, atribueix a un aspecte mental l' irregular tram inicial de temporada que els ha portat a perdre 2 partits seguits a casa , una cosa inèdita pels de la nostra ciutat en els últims anys.

Tot i la marxa de dos dels jugadors importants respecte la passada campanya en el vestidor tenen clar igualment que el nivell de la plantilla és alt per aspirar a tot. Amb tot Carrodeaguas diu que cal tenir paciència i està convençut que al final de temporada l' equip estarà a dalt.

Després de cinc jornades al jugador li ha donat temps per fer un primer anàlisi de la competició. Afirma que així com la temporada passada hi havia un rival a batre com era el Barça, enguany les coses estan més igualades i qualsevol rival pot guanyar o perdre si no està en un mínim nivell.

Finalment Elio ha parlat del factor public i l’ important que per per l’ equip que no estiguin omplin les grades, igualment sap que per diferents vies se senten recolzats en una temporada que qualifica d’ estranya