El Juvenil A del Nàstic busca recuperar el lideratge a la Divisió d’Honor

Publicat divendres 26 de Febrer de 2021 11:59
  • Esports
  • Joan Mercadé

. Els grana es poden classificar per primer copa a la història a la Copa del Rey de juvenils i poden tornar al més alt de la classificació si guanyen al Zaragoza, actual primer classificat i que arriba a Tarragona amb una bona ratxa de resultats. El Juvenil A està classificat en la segona posició i ve d’una setmana on ha perdut dos partits.

L’entrenador del Juvenil A, Felip Ortiz, parla del partit i en destaca la seva dificultat. Tot i això, l’afronten amb la motivació d’aconseguir una fita històrica amb la classificació per la Copa del Rey. Delega tot el mèrit de la bona temporada als jugadors i espera fer feliç a l’afició grana amb una victòria.

Només queden dues jornades per acabar la primera fase de la Divisió d’Honor. Amb una victòria, els grana assegurarien la classificació a la Copa del Rey. Si empatessin o perdessin, haurien d’esperar a l’última jornada. En joc també està el lideratge del campionat. Els grana el van perdre la passada jornada contra el Huesca i no l’han pogut recuperar aquest dimecres en el partit ajornat de la jornada 11.

El partit entre el Juvenil A del Nàstic i el del Zaragoza es disputarà el diumenge a les 12 del migdia a les instal·lacions del Nou Estadi.