El Juvenil A del Nàstic vol donar una millor versió la temporada vinent

Publicat dijous 13 de Agost de 2020 08:11
  • Nàstic
  • Jordi Blanch/Joan Mercadé


Dani Vidal (Entrenador Juvenil A Nàstic)

Es pretenen millorar els registres de temporades anteriors i continuar nodrint als equips superiors del club amb jugadors de bon nivell. La situació incerta fa que es treballi amb el dia a dia i a curt termini, però l’equip de Dani Vidal ja ha començat una pretemporada més llarga de l’habitual.

El tècnic ha recalcat que per aquesta tercera temporada que està al capdavant de l’equip serà ambiciós i intentarà fer un salt de qualitat en el joc i els registres.

L’equip serà com li agrada a Vidal: heterogeni i amb competència en totes les posicions. Ara mateix, l’entrenador està content amb el seu equip, tot i estar pendents de jugadors que tenen a prova i la possibilitat que arribi algun jugador més. Si més no, Vidal dóna per completada una plantilla que combinarà jugadors que ja estaven al Juvenil A, jugadors del Cadet i les tres incorporacions que han fet fins al moment.

El tècnic no s’ha oblidat del seu cos tècnic, que en gran part, continuarà amb ell aquesta temporada 2020/21. Afirma que dóna continuïtat al projecte i l’obliga a exigir-se més, objectiu principal per aquesta temporada on volen fer un pas endavant.