El Juvenil del Tarragona Handbol Club va a per totes

Publicat dimecres 07 de Novembre de 2018 09:49
  • Esports
  • Nil Morato


Òscar Príncep, president del Tarragona Handbol Club

El Juvenil del Tarragona Handbol vol classificar-se per al grup A de Primera Catalana, el millor grup d’aquesta divisió. Per fer-ho, els tarragonins hauran de quedar entre els tres primers en aquesta primera fase que s’acaba al desembre.

Ara mateix el juvenil es troba en tercera posició, per tant, si mantenen la línia podran arribar al primer objectiu que s’han marcat. Òscar Príncep, president del club, es mostra content amb aquest equip tot i que té punts a millorar. “El darrer partit vam guanyar 23 a 13 i com es pot veure tenim molt bona defensa i porteria però hem de millorar en atac, ser més contundents”, sentencia el president del club.

El Juvenil jugarà aquest cap de setmana contra el rival més fort d’aquest grup, el Tordera. Per la seva banda el Cadet del Tarragona Handbol no passa pel mateix moment. L’equip també es troba a Primera Catalana però Príncep explica que l’objectiu no passa per classificar-se pel grup A: “el Cadet és un equip formatiu que encara té moltes coses a millorar tant d’actitud com de joc perquè encara són adolescents i han de madurar una mica”.

El Cadet va caure derrotat aquest cap de setmana contra el Sant Feliu, rival que li ha empatat a punts a la classificació. Ara el Tarragona Handbol ocupa la quarta posició d’aquesta primera fase.