El laboratori municipal centra les inspeccions en restaurants prop de la platja

Publicat dimarts 04 de Agost de 2020 13:33
  • Platges
  • restauració
  • Tarragona Ràdio

Els restaurants de Tarragona passen la inspecció del laboratori municipal. Enguany, la Unitat Tècnica de Salut Pública s’ha centrat en el control i inspecció dels locals de restauració propers a la platja. De moment ja s’han inspeccionat 16 establiments que se sumen als 61 que ja havien analitzat abans de l’estiu.

La campanya d’estiu ha posat el focus en les guinguetes i restaurants propers a la platja per l’afluència que tenen durant la temporada turística. La inspecció consisteix a controlar les instal·lacions i la manipulació dels aliments. La tècnica del laboratori municipal, Gloria Gracia, ha valorat positivament la inspecció durant una entrevista a Tarragona Ràdio.

A banda d’això, el laboratori ha iniciat una nova campanya centrada en les fruiteries que acabarà a finals d’octubre. Aquests controls venen motivats per queixes dels ciutadans sobre la venda de fruita al carrer i per tant, analitzen com s’emmagatzema i s’exposa la fruita. Fins al moment s’han revisat 12 fruiteries.

Com és habitual, també han controlat la qualitat de l’aigua de les platges. No hi ha hagut cap variació significativa, amb el que es manté el resultat d’excel·lència. Tampoc s’ha produït cap incidència en les habituals inspeccions a càmpings i piscines.