El Madison Beach Volley Tour torna a Tarragona aquest cap de setmana

Publicat dijous 08 de Agost de 2019 13:21
  • Arnau Montreal
  • Tarragona Ràdio
  • Voleibol


Felipe Pacual

El Madison Beach Volley Tour torna a Tarragona per sisè any consecutiu. La competició té lloc a la platja Arrabassada i ha començat aquest dijous amb la fase prèvia. Els partits s’allargaran fins al diumenge, on al matí es jugaran les semifinals femenines i masculines i a la tarda es podrà veure la fase final, que serà retransmesa en directe per Teledeporte.

L’edició d’enguany compta amb un rècord de participants, 62 parelles de les quals veurem al duo tarragoní Carles Mora i Javier Naya i també a Laura Pallarés a la modalitat femenina.

El representant de la Real Federació Espanyola de Voleibol, Felipe Pascual, ha posat en valor la platja Arrabassada, seu dels campionats Madison a la ciutat i també destaca després dels Jocs Mediterranis, per a la federació és com jugar a casa.

La directora de Madison Beach Volley Tour, Paula Manzano, espera que entorn de 8.000 persones passin a veure el campionat durant aquest cap de setmana.

El campionat de Tarragona és la quarta etapa del Madison Beach Volley de l’estiu. Melilla va ser el primer al juny i Isla Canela i Laredo al juliol. La propera parada després del torneig de Tarragona és el Campionat d’Espanya, que tindrà lloc a Fuengirola el 29 d’agost.