El Mallorca anuncia el fitxatge del grana Álvaro Bustos

Publicat dimecres 03 de Gener de 2018 11:23
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

El club balear anuncia que incorpora l'encara futbolista d'un Nàstic que no farà oficial l'operació fins que tota la documentació estigui en regla

 

Álvaro Bustos sembla que serà la primera baixa del Nàstic en el mercat d'hivern 2017-2018. El Mallorca de Vicente Moreno ha anunciat aquest matí el fitxatge del futbolista asturià fins a l'any 2020, operació que no serà oficialitzada a la Budallera fins que tota la documentació estigui en regla per fer oficial la sortida del jove futbolista.

 

Bustos, jugador grana des d'aquest estiu després de signar un contracte per quatre temporades, no s'ha guanyat la confiança dels dos tècnics que ha tingut i després de disputar únicament 63 minuts a la lliga (i 63 més a la Copa Catalunya) gràcies a quatre partits sortint des de la banqueta, tanca la seva etapa a Tarragona rescindint contracte buscant allò que cercava a territori grana: minuts i regularitat. El futbolista encaixa en el perfil de jugador que Vicente Moreno necessitava a Mallorca després de la lesió de gravetat de Ferran Giner: un extrem esquerrà que pogués jugar de lateral amb velocitat i bon toc de pilota.

 

El Mallorca ha fet oficial ja la seva incorporació però el Nàstic no ho farà fins que no tingui tota la documentació necessària per donar la baixa a l'esportista. Quan això es produeixi, Bustos es convertirà en la primera sortida del mercat d'hivern després que Sandro Toscano encara s'estigui entrenant amb el primer equip grana a l'espera d'una solució que el permeti fer efectiva la seva cessió al Badalona.