El mercat ambulant tornarà a la plaça Corsini el 24 de juliol

Publicat dimecres 11 de Juliol de 2018 11:22
  • Laura Casas
  • Mercat Central de Tarragona

El mercat ambulant dels dimarts i els dijous tornarà a la plaça Corsini el 24 de juliol. ESPIMSA ja ha comunicat la data als paradistes, tot i que la majoria són partidaris de fer el trasllat després de l’estiu. Així, els marxants abandonaran la Rambla Nova després d’11 anys per tornar a l’indret original, l’entorn del Mercat Central. Així ho indica la circular enviada aquest dimarts als paradistes. El trasllat es podrà dur a terme un cop es treguin les casetes de subministrament d’energia que hi ha a la plaça Corsini.

Els marxants es mostren escèptics en alguns aspectes com ara si hi haurà espai per totes les parades amb el canvi d’ubicació, en matèria de seguretat del nou espai o sobre com es farà la càrrega i descàrrega del material. Afirmen que els aniria millor fer el trasllat al setembre, passat l’estiu. Per la seva banda, la consellera de Comerç i presidenta d’Espimsa, Elvira Ferrando, pensa que el retorn del mercat ambulant dels dimarts i dijous a la plaça Corsini serà bo per ells, pel Mercat Central i també pels comerços de l’entorn.

Amb el canvi d’ubicació, el mercadet tindrà 94 parades els dimarts i 97 els dijous. Es distribuiran per la plaça Corsini i els carrers Colom, Lleida, Reding i Gobernador González.