El Mercat Central de Tarragona comença a recuperar el bon ambient previ al confinament

Publicat dijous 13 de Agost de 2020 18:27
  • Joan Mercadé

El Mercat Central de Tarragona comença a recuperar el bon ambient previ al confinament. A poc a poc estan tornant a l’activitat presencial, ja que la telemàtica ha fet un salt important durant aquests mesos. Per continuar amb les vendes, els paradistes van engegar l’entrega a domicili. Això ha fet que encara hi hagi gent que es queda a casa i no va al mercat per fer la compra.

La presidenta dels paradistes i propietària de Carns Bertran, Montse Bertran, ha afirmat que la gent s’està adaptant a la situació i que, el fet d’haver passat un confinament, els prepara per si de cas cal tornar a tancar-se a casa.

En l’època de confinament, els paradistes del Mercat no van tancar completament. Es van reduir horaris i les plantilles van fer torns. L’ambient al Mercat era desangelat i, tal com afirma Bertran, sorprenia molt. A la plaça Corsini es formaven llargues cues per seguir amb les limitacions.

Ara bé, aquesta època ha permès als paradistes treure profit de la venda a domicili i, tot i que al principi era caòtic, ara mateix ho porten de la millor manera possible.

Per aquest divendres, el Mercat Central de Tarragona, juntament amb el de Torreforta, organitzen la Sindriada, un acte al qual els paradistes s’adhereixen i animen als ciutadans a contribuir amb mig cèntim a les persones sense recursos.