El Mercat Central supera la prova de foc del primer cap de setmana d’obertura

Publicat dilluns 20 de Març de 2017 07:19
  • Tarragona Ràdio

Ha estat el primer dissabte d'obertura al remodelat edifici de la plaça Corsini, després de la reobertura de dijous passat, deixant enrere la carpa provisional i els 10 anys d’obres.

L’afluència ha estat notable durant tota la jornada. Les previsions prèvies d’Espimsa apuntaven a que hi passarien milers de persones, i així ha estat.

Ha sigut el primer dissabte amb les 40 parades obertes de forma ininterrompuda, tot i que algunes no han fet estrictament el nou horari, de 8,30h a 21h.

Entre els compradors i compradores que hi ha anat, també moltes persones que han volgut veure insitu com ha quedat la remodelació del centenari edifici modernista.

S’han repetit moments com els de dijous passat, quan amb prou feines es podia circular entre les parades.

Dissabte, també els més menuts van gaudir amb els tallers gastronòmics. I tots plegats, amb les noves actuacions teatrals de La Faixsula – (H)istriònis i l’acompanyament dels Small River Brass Band i de la Bandarra Street Orkestra. El públic també s’ha vist sorprès per les actuacions teatrals emulant l’alcalde de 1915, quan es va inaugurar el Mercat originari de Pujol de Barberà. Tarragona Ràdio parlava el dia de la inauguració, precisament, amb el seu nét, el també arquitecte Agustí Pujol.

Dissabte es tancava el tercer dia d’animació i actuacions en directe per celebrar la inauguració del recinte.