El mig del camp del Nàstic, sota mínims: Goldar pateix un esquinç de grau II o III

Publicat dimecres 19 de Febrer de 2020 06:35
  • Nàstic
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio

Aquest cop no hi ha bones notícies a l’informe mèdic del Nàstic de Tarragona. Si fa unes setmanes tot eren somriures després de conèixer l’abast de la lesió de Roger Brugué, ara és tot el contrari un cop s’ha confirmat la gravetat de l’esquinç que va patir David Goldar el passat diumenge davant el Lleida Esportiu. El defensa central ha estat sotmès a proves mèdiques i aquestes confirmen un esquinç de gravetat que el club situa entre el grau dos i el grau tres, els dos pitjors dins de l’escala habitual.

L’esquinç es va produir al lligament extern del turmell dret i és una lesió que podria deixar el defensa gallec fora dels terrenys de joc el pròxim mes i mig de competició. Sis setmanes seria el termini de temps habitual, tot i que podria escurçar-se o allargar-se depenent de l'evolució de la zona afectada. Sigui com sigui, està clar que Goldar no tornarà a competir fins d’aquí a uns partits, deixant orfe el conjunt grana de la seva important presència futbolística sobre la gespa.

Les males notícies no s’acaben aquí. El migcampista Fausto Tienza, el darrer fitxatge del mercat d’hivern, també s’ha lesionat. L’extremeny no va finalitzar el partit davant el Lleida Esportiu i avui s’ha confirmat que pateix una lesió fibril·lar en el soli extern de la cama esquerra. Tractant-se de quelcom muscular, és poc previsible que el futbolista tingui temps material de recuperar-se per diumenge visitar al 100% el camp del Castellón i podria afegir-se al també lesionat Goldar, deixant així molt tocades les posicions en el centre del camp nastiquer. Pel que fa a Pedro Martín, el davanter pateix una lesió fibril·lar al bessó de la cama dreta i caldrà veure l'evolució durant la setmana per saber les seves possibilitats de tornar a entrenar amb normalitat.

El vessant positiu del darrer comunicat mèdic és l’absència de Javi Márquez com a jugador lesionat. Aquest factor i la nombrosa llista de baixes en el mig, podrien provocar el retorn a la titularitat del capità, que hauria de trobar una parella de ball per jugar diumenge a les 17.00 hores al camp del Castellón. L’informe mèdic el completen els lesionats ja coneguts: Brugui, Ribelles i Pol Prats.