El Minipop obre una convocatòria per triar els tallers creatius de la 8a edició

Publicat dilluns 12 de Febrer de 2018 10:06
  • Tarragona Ràdio

El Minipop obre una convocatòria per triar els tallers creatius de la seva vuitena edició. Les persones interessades en formar part de l’Espai Tallers del Minipop 2018 poden enviar les seves propostes fins el 4 de març al correu electrònic tallers@minipop.cat, seguint les instruccions detallades a les bases.

El tallers creatius s'adrecen a un públic principalment d'entre 3 i 14 anys. Segons la seva complexitat, les propostes poden anar dirigides a una franja d’edat concreta, ser obertes a totes les edats o fins i tot estar pensades per ser realitzades pels adults amb l’ajuda dels més petits.

Cada taller s’oferirà durant 3 hores i s’organitzarà en torns d’entre 10 i 15 participants. Els tallers es dividiran en tres modalitats segons l’edat I la durada: els fast tallers, els slow tallers i els tallers per adults. Els fast duraran entre 10 i 15 minuts per torn. Els slow duraran entre 30 i 45 minuts i s’adreçaran a participants de més de 8 anys. I els tallers per adults seran de la modalitat fast. Es poden presentar un màxim de 3 propostes de taller.

El jurat que seleccionarà els tallers i artistes participants està format per la directora del festival, Núria Serrano; la coordinadora dels tallers creatius, Laia Marín; la dissenyadora Eva Jolis, i dos representants dels patrocinadors de l’espai.