El Museu d’Art Modern ha reobert les portes aquest dijous després de mesos d’inactivitat

Publicat divendres 10 de Juliol de 2020 10:38
  • Cultura
  • Museu d'Art Modern
  • Laura Tarsà

El Museu d’Art Modern ha reobert les portes aquest dijous després de mesos d’inactivitat. A causa de la pandèmia mundial van veure’s obligats a tancar físicament les portes, tot i que virtualment van mantenir-se actius. Les exposicions que acompanyen el tret de sortida del museu són “Resistències vora el mar” i “De mites i herois”, de Ro Caminal i de Marc Quintana, respectivament.

L’Ajuntament de Tarragona valora molt positivament la reobertura, ja que forma part de la iniciativa de reactivació cultural de la ciutat. L’Alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, diu que és una boníssima notícia perquè el museu és el motor de la cultura contemporània tarragonina.

Per altra banda, el director del Museu d’Art Modern, Manel Margalef, etiqueta de necessària la reobertura del centre cultural i recalca la importància de mantenir la relació amb el públic.

La nova normalitat es farà càrrec de la reobertura i les mesures de seguretat regiran les visites al Museu. Mascareta obligatòria i gel hidroalcohòlic per garantir la màxima protecció social.