El Nàstic afrontarà el mercat d’hivern amb més moviments de les darreres temporades

Publicat dimecres 05 de Desembre de 2018 06:51
  • Jordi Blanch
  • Nàstic
  • Esports


Josep Mª Andreu

El primer informe del nou assessor esportiu Antonio Prieto, on es volia incorporar a quatre futbolistes s’ha quedat curt i ara hi ha l’objectiu de gairebé duplicar els moviments.

El president Josep Mª Andreu no amaga que caldrà anar al mercat per reforçar una plantilla que no està funcionant i que també està molt tocada físicament per les diferents lesions que ha patit ja des de la pretemporada. Andreu, en declaracions a Tarragona Ràdio, està contrariat i dolgut per la situació de l’equip que és cuer de la categoria amb només deu punts i a sis de la permanència.

Andreu, tampoc no enten com l’equip comet tantes errades en defensa, ja que jornada rera jornada la majoria de gols encaixats i per tant els resultats negatius són més per demerit dels propis jugadors del Nàstic que no pas per encerts dels rivals.

Un dels capitans de la plantilla com és Javi Márquez, diu que no queda altre que continuar treballant per revertir la situació i està convençut que dissabte davant el Granada tornaran a guanyar un partit.

Márquez al igual que tota la plantilla van participar ahir en una reunió que es va fer a la sala de premsa del Nou Estadi en la que hi van ser presents l’entrenador Enrique Martín, el director esportiu Arnal Llibert Conde i el nou assessor esportiu Antonio Prieto. Tot i ser jornada festiva de la plantilla, tots va ser convocats a 2/4 de 11 per analitzar la situació de l’equip, que aquest matí torna als entrenaments per anar preparant la visita del Granada aquest dissabte al Nou Estadi.

Per aquest partit, Enrique Martín, no podrà comptar amb els lesionats, Fali amb una lesió grau I del lligament lateral intern del genoll esquerre i en funció de la seva evolució s’incorporarà als entrenaments. Mejías amb lesió del recte femoral de la cuixa dreta i Ramiro Guerra amb lesió mioaponeuròtica del lateral del recte anterior de la cuixa dreta.