El Nàstic allarga els contractes de Pol, Perales, Roger i de Nova

Publicat dilluns 07 de Agost de 2017 20:22
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

El club grana s'assegura la continuïtat de quatre dels futbolistes del filial que han causat molt bona impressió durant la pretemporada

 

Pol Valentín, José Perales, Roger Figueras i Iván de Nova han renovat els seus contractes amb el Nàstic. El club grana ha volgut allargar les vinculacions amb els joves jugadors del filial després d'una pretemporada on els jugadors han gaudit de força protagonisme, causant bones sensacions en els minuts que han disposat des del primer encontre. José Perales, tercer porter del primer equip, ha segellat un nou compromís fins al juny 2020, mateixa data que lateral Pol Valentín. Un any menys, fins al juny del 2019, acorden seguir de nastiquers els defenses Roger Figueras i Iván de Nova.


Cal destacar que José Perales ha disputat aquesta pretemporada un total de 128 minuts repartits en tres partits, mentre que Pol ha gaudit de 115 minuts en tres encontres, quedant únicament fora del matx contra el FC Barcelona per una lesió que li ha impedit viatjar amb l'equip en el tercer 'stage' estival. Per la seva banda, Roger ha disputat 112 minuts en tres duels mentre que de Nova n'ha jugat únicament 90 en dos encontres, aprofitant aquest temps per anotar un gol.