El Nàstic arriba als 4.261 socis

Publicat divendres 25 de Setembre de 2020 19:46
  • Nàstic
  • Tarragona Ràdio

El Gimnàstic de Tarragona continua la campanya d’abonaments pel proper curs esportiu 2020-2021. Després que el dia 20 d’agost arranquessin les renovacions i noves altes de soci, la xifra puja fins als 4.261 carnets.

El Gimnàstic de Tarragona qualifica com a molt positives les dades actuals, superant amb escreix les expectatives inicials marcades, i espera que el degoteig de socis continuï en les properes setmanes a les oficines del Nou Estadi i també a l’Avinguda Catalunya 22C de Tarragona.

El Motor Grana el conformen tots aquells que lluiten pels interessos del Nàstic, des de la plantilla als socis, i la importància de formar part del projecte és fonamental. En aquest inici de pretemporada, l’apartat esportiu del Motor Grana està il·lusionant als nastiquers en els diferents amistosos disputats. Uns socis i aficionats que són conscients de la importància de guanyar el màxim nombre de partits des de la primera jornada, el 18 d’octubre, davant el FC Barcelona B, per lluitar pels objectius marcats.

Les oficines del Nou Estadi estaran obertes de dilluns a divendres en horari de 9 a 13.30 h i de 17 a 19 hores i el punt d’atenció al soci de l’Avinguda Catalunya ho fa de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.