El Nàstic buscarà guanyar els cinc partits que queden de lliga

Publicat divendres 19 de Febrer de 2021 11:14
  • Jordi Blanch
  • Esports

El Nàstic buscarà guanyar els cinc partits que queden de lliga.

Tot i que aquest cap de setmana per calendari li toca descansar al Nàstic, a partir de dissabte de la setmana que ve encetarà un calendari de cinc partits, tres d’ells lluny de Tarragona i dos al Nou Estadi.

La plantilla vol sumar les cinc victòries per acabar en primer lloc, obtenir el passaport per la 2ºB Pro cara la temporada vinent i plantar-se a la segona fase de la lliga amb un coixí importants de punts com diu el davanter grana, Pol Ballesteros.

El davanter de Vilassar de Mar no amaga que l’equip ja fa jornades que comença a mirar cap a l’altre subgrup. Pol Ballesteros, assegura que veuen un Eivissa que va llançat i afirma que el descans d'aquest cap de setmana els anirà bé per recuperar efectius.

Un dels que no recuperaran cara el partit del dissabte de la setmana que ve al camp de l’Hospitalet serà a Roger Brugué. Ballesteros, reconeix que sense el de Bàscara perdent al jugador més en forma i màxim golejador de l’equip.

La plantilla entrenarà avui i després descansarà tant demà com diumenge, abans de tornar a la feina dilluns per anar preparant el partit del dissabte dia 27 a Hospitale