El Nàstic cau a la Copa RFEF per 2 a 1 contra el Llagostera i amb polèmica arbitral

Publicat dijous 22 de Octubre de 2020 23:13
  • Joan Mercadé


Declaració de Toni Seligrat

El Nàstic ha caigut a vuitens de final de la Copa Federació per 2 a 1 en un partit que s’ha decidit a la pròrroga i amb un penal més que dubtós. Els grana han jugat una primera meitat molt bona amb un joc molt seriós defensivament i amb opcions en atac. A la segona meitat, l’equip de Toni Seligrat ha baixat el ritme i s’han vist superats pels locals. Pels grana, l’autor del gol ha estat Javi Bonilla amb una centrada de Pedro Martín que ell enviava al fons de la xarxa. El mateix jugador del Nàstic ha acabat expulsat per una vermella directa als últims instants de la pròrroga. 

El primer temps ha estat còmode pels de Tarragona. Dues ocasions de Gerard Oliva han deixat clares les intencions que tenia l’equip de Toni Seligrat. En una, li ha faltat molt poc per espitjar la pilota al fons de la xarxa. En la segona, ha rematat de cap una centrada de Bonilla que ha sortit llepant el pal de Marcos. El mateix davanter del Nàstic ha vist com se anul·lava un gol que, tant Toni Seligrat com Bonilla en declaracions posteriors als micròfons de Tarragona Ràdio, hauria d'haver pujat al marcador. Ha estat al segon temps i hagués suposat la victòria dels grana. 

El gol del Nàstic ha arribat a pocs minuts de la mitja part. Una bona jugada de Pedro Martín per la banda dreta li ha permès centrar a l’àrea i que la pilota trobés rematador en Javi Bonilla, que de primeres i amb l’esquerra enviava la pilota al fons de la xarxa.

Els locals han estat superiors a la segona meitat i han tingut diverses arribades per poder fer pujar l’empat al marcador. Aquest ha arribat a un quart d’hora pel final del partit i obligava a anar a la pròrroga.

El temps extra ha començat amb una acció en què Fran Carbia s’ha lesionat tot sol. Ha recolzat malament el turmell i se l’ha torçat. Ha hagut de ser substituït i en el seu lloc ha entrat Amang.

La jugada polèmica del partit ha arribat a escassos deu minuts del final del partit. Un centre de falta del Llagostera al segon pal ha generat que Albarran impactes amb el colze del coll de l’atacant local. En cap moment ha girat el cap per mirar on estava el jugador, qui quan ha notat el contacte s’ha tirat. L’àrbitre ha interpretat que la jugada era penal i ha decidit xiular-lo. Cortés l’ha transformat per fer pujar el 2 a 1 definitiu.

 

El final de partit ha deixat l’expulsió de Javi Bonilla per protestar a l’àrbitre i l’ocasió de Thomas Amang a l’últim sospir, amb un cop de cap que ha sortit llepant el pal esquerre de la porteria de Marcos.