El Nàstic contempla afició a la grada a partir de l'inici de temporada

Publicat dijous 30 de Juliol de 2020 13:38
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


El Nàstic contempla afició a la grada a partir de l'inici de temporada. El president del club, Josep Maria Andreu, diu que donades les característiques del Nou Estadi treballen en què hi pugui haver públic, ja sigui en la primera jornada de lliga o abans amb els amistosos que es tenen programats.

Andreu desconeix les pautes que la Federació donarà als clubs de Segona B un cop arrenqui la competició, en principi tot i que no és oficial programat pel darrer cap de setmana de setembre.

El Nàstic anuncia 8 altes, dues per línia. Els entrenaments s’iniciaran dimecres 5 d’agost, entre dilluns i dimarts es faran les proves mèdiques. A més, no es descarta marxar uns dies fora de la ciutat per fer convivència.

Ho ha anunciat el president, Josep Maria Andreu, en un esmorzar amb la premsa. Andreu assegura que l’objectiu és retornar l’equip al futbol professional. Admet que no fer-ho seria un fracàs.

Un contacte informatiu que ha servit per presentar la campanya de socis. Sota el títol ‘Tu ets el motor del Nàstic. Arrenquem junts’ es vol engrescar a la gent a fer-se el carnet.

Es mantenen els preus dels abonaments, però si es puja, el carnet seria gratuït per la següent temporada. Es té previst el lliurament d’una mascareta del Nàstic a cada soci i pels que renovin, hi haurà una compensació dels partits que no s’han pogut veure de l’última campanya.

Es treballa perquè la renovació o les noves altes es puguin fer en línia. Les oficines del Nou Estadi s’obriran a partir del 20 d’agost. Les que es tenen a l’Avinguda Catalunya ho faran l'1 de setembre.