El Nàstic creix des de la defensa

Publicat dimarts 28 de Gener de 2020 06:56
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Carlos Albarrán

La millora defensiva del Nàstic permet a l’equip abandonar la zona baixa de la classificació. Els tres resultats de les primeres tres jornades de la segona volta, una victòria i dos empats han permès a l’equip fugir de zona de descens o de promoció de descens.

Tres resultats positius per un equip que ha arrencat la segona volta de la lliga sense encaixar cap gol en les tres jornades que es porten disputades.

En la primera volta encaixava una mitjana de més d’un gol i mig per partit, un total de 29 en 19 jornades, mentre que ara la mitjana de les 3 primeres jornades de la segona volta és de 0 gols.

El defensa del Nàstic Carlos Albarrán, diu que la solidesa defensiva ha de ser clau per créixer en un moment bo defensivament per l’equip.

El Nàstic en les tres mateixes jornades de la primera volta va sumar un de nou punts, va encaixar vuit gols i en va marcar tres. Ara davant els mateixos rivals ha sumat cinc de nou punts, no ha encaixat cap gol, tot i que només n’ha marcat un. El fer gol pot ser ara el principal cavall de batalla del tècnic i de l’equip com reconeix el mateix Albarrán, que diu que ara han de guanyar aquest diumenge a casa al C.D. Ebro.

El futbolista de Badalona, s’ha fet un lloc a l’equip titular amb l’arribada de Seligrat. Va començar la temporada amb poca presencia on semblava que Pol Valentín era el lateral dret titular, però el canvi de tècnic ha afavorit la seva titularitat en detriment de Valentín. Carlos Albarrán, diu que està content de jugar i que sempre intenta ajudar a l’equip.

La plantilla gaudeix avui de jornada festiva i serà demà quan començarà a preparar el partit del proper diumenge a les 12h del migdia al Nou Estadi davant el C.D. Ebro, partitu que xiularà l’arbitre de Castellà i la Manxa, Rubén Ruiperez Marín.