El Nàstic debutarà a la lliga al camp del Barça B

Publicat dimarts 15 de Setembre de 2020 12:57
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Brugui

Els granes rebran al Nou Estadi al Badalona en la segona jornada, en una primera fase de la lliga que arrencarà el 18 d’octubre i finalitzarà el 28 de març amb dues jornades de descans que seran en la jornada 6, el 22 de novembre i en la jornada 17, el 21 de febrer.

A més hi haurà dos caps de setmana sense futbol coincidint amb el Nadal, el 20 de desembre i el 3 de gener. El Nàstic tancarà la primera fase de la lliga al seu subgrup A del grup 3 de la 2ºB al camp del Cornellà.

Això és el resultat del sorteig del calendari de la 2ºB que s’ha fet aquest migdia a la seu de la RFEF, una Federació que ahir a la mitjanit feia públic el model de competició i anunciava la futura Primera Divisió RFEF aquesta categoria que arrencarà la temporada 2021/2022, deixant l’actual 2ºB com la Segona Divisió RFEF i la Tercera Divisió com fins ara però aquestes dues darreres un esglao per sota respecte la temporada actual.

Aquest dimarts, el davanter del Nàstic Brugui, diu que ja tenien ganes de conèixer detalls de la competició i que cal anar a per totes i sense errors.