El Nàstic destitueix Nano Rivas i dilluns anunciarà el nou entrenador

Publicat diumenge 13 de Maig de 2018 21:28
  • Jordi Blanch / J.A.López

El Nàstic comunica la destitució de l'entrenador després de la derrota al camp del Sevilla Atlético. Els grana treballen contrarellotge per trobar un substitut per fer reaccionar l'equip en les tres darreres jornades

 

ACTUALITZACIÓ: Ja és oficial. Nano Rivas ja no és entrenador del Nàstic. El Consell d'Administració del Nàstic ha decidit rescindir el contracte del tècnic de Ciudad Real. A més, el club tarragoní assegura que aquest dilluns s'anunciarà el nom del nou tècnic per a les darreres tres jornades del torneig.

 

ARTICLE ORIGINAL: El cicle de Nano Rivas ha arribat al punt final. La derrota al camp del Sevilla Atlético, la paupèrrima imatge oferta per l'equip i les sensacions que transmeten els futbolistes sobre el camp costaran el càrrec al que encara és entrenador del Nàstic. Segons ha pogut saber Tarragona Ràdio, si no es produeix cap canvi de darrera hora, el de Ciudad Real deixarà de ser el tècnic del conjunt nastiquer. Tal com s'ha explicat al Sempre Nàstic, després del partit s'ha realitzat una reunió d'urgència a les instal·lacions de la Ciudad Deportiva José Ramón Cisneros entre el president Josep Maria Andreu, membres del Consell d'Administració i el director esportiu Emilio Viqueira. La trobada, tensa degut a la situació general, ha acabat amb la ferma decisió de part dels participants de portar a terme un relleu a la banqueta.

 


Els grana, que tornen en avió aquesta nit cap a Tarragona, s'entrenaran demà al matí a les instal·lacions del Nou Estadi i caldrà esperar als pròxims moviments oficials d'un club que valora alternatives per a ocupar el nou càrrec a la banqueta. Nano serà la tercera destitució del Nàstic aquesta temporada després de la de Lluís Carreras en la jornada 4 i la de Rodri en la jornada 24 mentre que el nou responsable de la banqueta serà el quart entrenador en una única temporada. Repetir la fórmula miraculosa que va salvar els grana del descens la temporada passada sembla l'objectiu d'un conjunt que, en tots els sentits, arriba al final de lliga en la pitjor forma de la campanya.