El Nàstic empata contra el Badalona i suma el primer punt de la lliga (0-0)

Publicat diumenge 25 de Octubre de 2020 19:51
  • Nàstic
  • Joan Mercadé


El Nàstic continua sense poder sumar els tres primers punts de la temporada. Aquest diumenge no ha passat de l’empat a 0 contra el Badalona. Un partit on s’han vist dues meitats per cada equip. A la primera, els badalonins han estat un pèl més endollats que els locals. El Nàstic ha fet una millor segona part i on la polèmica ha estat la protagonista.

Un gol anul·lat a Marc Trilles i un possible penal no xiulat a Albarran han estat les dues jugades que han generat protestes. També a la primera meitat a favor del Badalona, quan l’àrbitre no ha xiulat unes possibles mans de Quintanilla en un remat del Badalona.

 

A la primera meitat, el Nàstic ha estat superat pel Badalona. Una pressió alta de l’equip escapulat ha posat en problemes als locals, que no han estat encertats en algunes ocasions de cara a gol. El joc l’ha posat el Badalona, però les ocasions més clares han estat pel Nàstic amb un remat mossegat de Bonilla i un potent xut de Joan Oriol que ha fet volar a Alex Sánchez.

 

Al segon temps, el Nàstic ha estat superior al Badalona. Millor joc i ocasions clares pel Nàstic. Primer, quan s’havien disputat 9 minuts de la segona part, Oliva ha tingut una oportunitat que ell mateix ha desbaratat, ja que ha rematat malament i la pilota ha sortit alta.

 

Posteriorment han arribat les dues jugades polèmiques. Primer amb un gol anul·lat a Trilles per fora de joc que ha assenyalat l’assistent i després per un penal no xiulat a Albarran. L’agafada al lateral ha estat dins de l’àrea , però la caiguda fora, per tant, l’àrbitre ha interpretat que era falta. El seu llançament ha estat una jugada assajada que ha rematat Carbia i ha tocat en Ribelles, fent que la pilota es desviés i anés al pal.

El resultat final ha estat de 0 a 0 i el Nàstic ha sumat un punt dels sis possibles. A més, encara no ha marcat cap gol en els dos partits de lliga. Tanmateix, Toni Seligrat ha dit en roda de premsa que no està preocupat i que l’equip continua fent mèrits per treure resultats més positius.