El Nàstic es carrega Lluís Carreras

Publicat dissabte 09 de Setembre de 2017 15:32
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

El Consell d'Administració ha decidit la destitució fulminant del fins ara tècnic grana després de no aconseguir guanyar cap dels cinc primers partits oficials de temporada. 

(Aquesta tarda, farem programa especial per explicar-vos com ha anat la destitució de Llúis Carreras. Serà després de dos quarts de cinc)

Aquest cop no hi ha hagut ni ultimàtum. El Nàstic de Tarragona acaba d'anunciar la destitució de Lluís Carreras com a tècnic grana després de la derrota al camp del Cádiz d'aquest divendres. Els pèssims resultats d'aquests primers quatre partits de lliga, on només s'ha sumat un punt al camp del CF Reus i amb el porter Stole Dimitrievski aturant en penal en la recta final del matx, se sumen a la ràpida eliminació de la Copa del Rei patida dimarts passat contra el CD Lugo al Nou Estadi. A més, el plantejament defensiu del partit realitzat al Ramón de Carranza i les polèmiques decisions des de fora a l'hora de realitzar els darrers onzes inicials han provocat un mar de dubtes que aquest matí, després de la reunió extraordinària del Consell d'Administració al Nou Estadi, han quedat esvaïts amb la destitució fulminant del tècnic barceloní.

El president Josep Maria Andreu i altres membres del Consell d'Administració van tornar de terres andaluses en una expedició diferent de la de l'equip i en aquesta darrera, que ha trepitjat l'estació de l'AVE del Camp de Tarragona aquest migdia, hi viatjava un Lluís Carreras que s'ha dirigit a les instal·lacions de la Budallera per rebre en persona la decisió del club. 

El club nomena de manera interina a Antonio Rodríguez Saravia “Rodri”, fins ara entrenador del CF Pobla de Mafumet, com a nou tècnic del primer equip del Gimnàstic de Tarragona. En aquesta nova etapa, el nou inquilí de la banqueta grana estarà acompanyat de Santi Coch, qui ocuparà el lloc de l'ajudant de Carreras, Sergio Dorado.