Declaracions de Lluis Fàbregas

El Nàstic es va negar a jugar dissabte al Sadar

Publicat dissabte 02 de Desembre de 2017 08:54
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio


Declaracions de Rodri, tècnic del Nàstic

Declaracions de Luis Zabalza, president d'Osasuna

L'àrbitre de l'Osasuna-Nàstic fa constar que els grana no van voler ajornar un dia la disputa del matx. La RFEF demana als clubs «procurar quedar-se a la localitat» del duel en aquests casos


L'àrbitre Luis Mario Milla Alvendiz va decidir ajornar el partit entre l'Osasuna i el Nàstic però el conjunt grana es va negar a jugar dissabte. Això és el que s'extreu de l'acta arbitral del col·legiat andalús després de la redacció de l'esdeveniment que ha motivat la suspensió del primer partit de la jornada 17 de Segona Divisió. Milla Alvendiz, que va cancel·lar la disputa del matx perquè la neu estava «impossibilitant la visibilitat de les línies del terreny de joc, la de l'equip arbitral i la pilota», va deixar escrit en l'acta arbitral que «el delegat del club Gimnàstic de Tarragona SAD es nega a celebrar l'encontre en el temps indicat» quan es va oferir la possibilitat de disputar-lo durant la jornada de dissabte 2 de desembre.

 

Aquesta possibilitat figura en la circular número 5 disposició dissetena de la Real Federación Española de Fútbol assegurant que «l'equip visitant procurarà quedar-se en la localitat en la qual es desenvolupa l'esdeveniment per a què, si cessa la causa que va motivar la seva suspensió, l'encontre se celebri dins de les 24 hores següents». Lluís Fàbregas, director general del Nàstic, va descartar aquesta possibilitat als micròfons de Tarragona Ràdio assegurant que «no tenim previst jugar en curt termini, tenim dies al davant», mentre que el tècnic grana Rodri va mostrar-se contrari al fet que el club s'hagués negat a jugar per la llarga llista de baixes patida: «Som 24 o 25 futbolistes i em sap greu per gent com Tete o Stephane, que era una bona oportunitat per ells i s'han quedat sense jugar. Ja vam guanyar a Valladolid sense Uche i Tejera».

Luis Zabalza, president d'Osasuna, va voler deixar clar que el club navarrès presentarà una queixa a l'organitzador de la lliga dient que s'havia de jugar el matx i deixant clar que es va proposar la disputa durant el dissabte i va assegurar que en cas que el Nàstic hagi apostat per allargar la disputa del partit per les absències patides, «em semblaria pobre d'esperit». Pots escoltar totes les reaccions de la suspensió en els següents reproductors.