El Nàstic espera tancar en breu la meitat de la plantilla

Publicat dimecres 19 de Juny de 2019 12:00
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Sergi Parés

El Nàstic tot i no haver fet públics els noms ja té la meitat de la plantilla totalment tancada.

De la configuració de la plantilla poc es coneix. Més enllà dels joves jugadors que poden estar al primer equip, casos com el de Viti, Salva, els Pols o Joel Laso, hi ha dues negociacions obertes per la continuïtat d’Abraham Minero i Miguel Palanca. Els jugadors més avançats són el defensa David Goldar fins ara al Cornellà, el lateral del Badalona Carlos Albarrán i la tornada de l’extrem Ferran Giner.

Sense massa soroll la direcció esportiva treballa per configurar el grup de futbolistes que ha de jugar a la segona divisió B. En aquest sentit Sergi Parés té l’estructura de plantilla avançada i en els propers dies es coneixeran els primers noms.

Hi ha altres negociacions que estan molt més verdes com la del davanter tarragoní Fran Carbia, format al planter grana i ex del Reus o el del Recreativo de Huelva Caye Quintana. També s’està negociant amb el porter de l’Olot Xavi Guinard, que ha aturat la seva renovació amb els de La Garrotxa en rebre la proposta del Nàstic com ha reconegut en declaracions a Ràdio Olot el director esportiu de l’Olot, Sergi Raset.

Un dels que és una incògnita si tornarà o no, és el valencià Fali que va marxar cedit al Cadís amb el descens consumat i que tot apunta que el club andalús vol exercir la clàusula de rescissió. El president del Nàstic, Josep Mª Andreu, diu que no té cap noticia i que Fali té contracte amb el Nàstic cara la propera temporada.

Mentrestant des de Cádiz, el director esportiu dels andalusos Óscar Arias, no amaga cert interès però assegura que poden esperar a que segurament les exigències de mercat facin que el Nàstic entri en negociacions.

La plantilla del Nàstic està citada per encetar la pretemporada el dilluns 15 de juliol i una setmana després hi ha previst la marxà cap a Olot on l’equip farà l’estatge una temporada més a La Garrotxa durant set dies més. En total la plantilla farà sis setmanes de preparació abans de començar la lliga.